1 september 2021

Private lease aanbiedingen met short lease tot 12 maanden

  • Private lease aanbiedingen met short lease tot 12 maanden
  • Private lease aanbiedingen met short lease tot 12 maanden
Heb je een lease auto maar voor een korte tijd nodig en ben je op zoek naar een private lease contract voor 12 maanden? Ook deze contracten zijn te vinden, maar wel iets moeilijker dan standaard contracten voor 60, 48 of 36 maanden. We zetten vier aanbiedingen met de kortste contractduur voor je op een rij. En als dat niet genoeg is, kan je ook direct het volledige aanbod bij lease aanbieders met 12 maanden contracten bekijken.

4x private lease auto's met een 12 maanden contract

Direct via onze private lease vergelijker kan je al het aanbod filteren met een contract voor 1 jaar. We zetten op een rij welke lease auto's je kan verwachten en wat je over de auto's wil weten:

1. Toyota Aygo Cabrio - Vanaf € 344,- p.m.

De goedkoopste lease aanbieding voor een 1-jarige leasecontract is van Auto.nl met een Toyota Aygo Cabrio. De Toyota Aygo is met 10.000 kilometers per jaar verkrijgbaar vanaf € 344,- per maand.

Dit is een tijdelijke actie. Je krijgt daarom voor een scherpe prijs de Cabrio variant met volop luxe in zowel accessoires als de afwerking. Wat dacht je van een elektrische vouwdak, AppleCarplay & Android Auto, lichtmetalen velgen, achteruitrijcamera en airco met climate controle?

Maar let op: wees er op tijd bij want deze aanbieding heeft een beperkte voorraad.

Vanaf € 344,- p.m.

Met o.a. een elektrische vouwdak en climate controle

Thuis bezorgd binnen 2 tot 4 weken

2. Citroën C1 - Vanaf € 389,- p.m.

Citroën C1 private lease

De Citroën C1 is een populaire lease auto en wordt met privé lease ook veel aangevraagd. En dat komt mede door het voordelige tarief dat je betaalt voor deze auto. Deze auto is met 60 maanden namelijk als goedkoopste lease auto al verkrijgbaar vanaf € 199,- p.m. Voor een contract van 12 maanden gaat de prijs helaas wel omhoog, naar € 389,- per maand.

Wat deze auto populair maakt, is het hippe uiterlijk en voorzien van alle luxe die je vandaag de dag van een auto wenst. Namelijk: airconditioning, hill start assist, een multifunctionele display, LED dagrijverlichting en bluetooth.

Voor een 12 maanden contract is de Citroën C1 bij Justlease verkrijgbaar met de snelle levertijd van 3 weken. Je kan voor een meerprijs van € 15,- per maand ook kiezen voor de luxe uitvoering waarbij de auto is voorzien van o.a. 15" lichtmetalen velgen, Apple Carplay en een achteruitrijcamera. De levertijd wordt hiermee wel verlengd naar 14 weken.

Vanaf € 389,- p.m.

Met o.a. airconditioning en hill start assist

Snelle levertijd vanaf 3 weken

3. Peugeot 108 - Vanaf € 429,- p.m.

De derde goedkope lease auto met een 12 maanden contract is de Peugeot 108. Deze auto wordt via Justlease aangeboden vanaf € 429,- per maand.

Bij Justlease heb je keuze uit drie uitvoeringen: de standaard, de comfort en de luxe. De vanaf-prijs is gebaseerd op de standaard uitvoering. Deze uitvoering heeft hill start assist, mooie lichtmetalen velgen en een start-/stopsysteem, maar mist fijne extra's als airconditioning, en bluetooth die je vanaf de comfort uitvoering krijgt.

Vind je dat soort functies belangrijk? Houd dan rekening met een meerprijs van € 20,- per maand.

Vanaf € 429,- p.m.

Met o.a. hill start assist en lichtmetalen velgen en een start-/stopsysteem

Leverbaar vanaf 3 weken met de comfort uitvoering (+€ 20,-)

4. Ford Fiesta - Vanaf € 556,- p.m.

Voor wie op zoek is naar een auto met een sportieve uitstraling is de Ford Fiesta Titanium beschikbaar voor een 12 maanden contract.

Ook deze auto is van vele luxe voorzien. Zoals cruise control, parkeersensoren, verkeersbordherkenning, snelheidsbregrenzer en een luxe afwerking.

Vanaf € 556,- p.m.

Vele luxe opties

Leverbaar vanaf 4 weken

Lease aanbieders met 12 maanden contracten

Is het vorige aanbod net niet wat je zoekt, of ben je nieuwsgierig naar andere lease aanbiedingen? Dan zijn er slechts 2 lease aanbieders bij ons bekend die 12 maanden contracten aanbieden.

Vrijwel de meeste lease aanbieders bieden een 36 maanden contract als kortste optie aan. In vergelijking met een 12 maanden contract krijg je daarmee ruim 100 meer private lease aanbiedingen te zien. Ben je toch echt op zoek naar een lease contract voor 1 jaar? Check dan het aanbod van deze lease aanbieders:

Justlease logo
  • Aanbod private lease 12 maanden: 300+ lease auto's
Auto.nl logo
  • Aanbod private lease 12 maanden: beperkt, voornamelijk occasion lease

Nieuwsoverzicht

3 april 2023

Goedkoopste private lease occasion deals voor april

25 januari 2023

De populairste private lease auto’s van dit moment

subsidie private lease eletrisch
30 december 2022

Subsidie elektrische auto weer beschikbaar voor private lease vanaf januari