Opel Private Lease

Een nieuwe Opel voor een vast bedrag per maand rijden? Dat kan met Opel private lease aanbiedingen. Je rijdt al een Opel vanaf € 229,- per maand.

 Opel Auto

Opel Private Lease aanbiedingen

Kies je Opel model en bekijk welke leasemaatschappij de beste private lease aanbieding heeft voor jou.

Opel Corsa

Eén van de meest bekende auto's van Opel in een nieuw jasje: de Opel Corsa! Het is het huidige instapmodel van Opel.

 • Icoon voordeelPopulaire private lease auto
 • Icoon voordeelEnorm zuinig
 • Icoon voordeelStrak design
Vanaf prijs per maand € 264,-
Opel Crossland X

Opel Crossland X is een flexibele auto met de grootste opbergruimte in zijn klasse. Het heeft een stoer design en een luxe interieur. Met deze auto kun je gemakkelijk met het hele gezin of met vrienden een dagje uit. Je kunt de binnenruimte flexibiel indelen zodat je een inhoud tussen 410 liter en 1255 liter hebt.

 • Icoon voordeelOpvallende auto
 • Icoon voordeelVeel ruimte
 • Icoon voordeelParkeerhulp en automatische noodrem
 • Icoon voordeel
Vanaf prijs per maand € 339,-
Vergelijkgroep
website
Thuiswinkel
partner
Vergelijk
keurmerk
Kiyoh
beoordeling

Waarom Opel Private Lease?

Sportieve rijders, gezinsrijders en stadsrijders kunnen hun hart ophalen bij Opel. Met Opel private lease rij je in auto’s van Duitse topklasse. Dit betekent hoogwaardige rijeigenschappen, het beste rijcomfort en betrouwbaarheid onder motorkap. Maar laten we de unieke innovaties van Opel niet vergeten te noemen!

Opel laat al jaren zien dat ze weet wat ze vast moet houden aan goede eigenschappen van haar modellen, maar is tegelijkertijd niet huiverig om verder te innoveren. En de resultaten mogen er wezen: de Opel Karl was is 2018 de populairste private lease auto en is ook in 2019 onverminderd populair. De Opel Astra is daarnaast al jaren een icoon onder de Opel modellen, en een trouwe bondgenoot van veel private leasers.


Welk model je ook kiest, met Opel private lease betaal je een duidelijke all-in prijs en geen fiscale bijtelling. Zo weet je precies wat je iedere maand betaalt en rij je in een gloednieuwe private lease auto zonder een eigen investering in te moeten brengen.


Wil jij voordelig een Opel rijden? Begin dan met Opel private lease vergelijken voor de beste aanbieding op jouw model. Vergelijk de prijs, de voorwaarden en vraag meteen een gratis offerte aan.

Voordelen

 • Icoon voordeelEen duidelijke all-in prijs, geen financiële verrassingen
 • Icoon voordeelPopulairste private lease auto van 2018
 • Icoon voordeelUitgebreid pakket: dekking, onderhoud en wegenbelasting
 • Icoon voordeelModellen ook in automaat verkrijgbaar

Standaard bij Opel Private Lease

Wanneer je een Opel leaset ben je verzekerd van een uitgebreid lease pakket met zeer ruime dekking van risico’s en (onvoorziene) kosten. Zo heb jij alleen nog omkijken naar de brandstofkosten die wel voor eigen rekening zijn.


Houdt er wel rekening mee dat als je toch onverhoopt schade rijdt, veel leasemaatschappijen een eigen risico met een maximum van € 500,- per schadegeval in rekening brengen wanneer de schade niet verhaald kan worden op de tegenpartij.


Wil je meer informatie over de zekerheden van private lease? Lees dan hier meer over de inhoud van je private lease contract.

Contract infographic
Vergelijk Keurmerk logo

Stappenplan Opel Private Lease afsluiten

 • 1
  Kies je gewenste standaard model uit.
 • 2
  Selecteer de goedkoopste aanbieder.
 • 3
  Navigeer naar de website van de aanbieder.
 • 4
  Stel je auto verder samen naar wens.
 • 5
  Vraag een gratis offerte aan of sluit direct een contract af.

Opel private lease behoort niet perse tot de goedkoopste, maar voor de Duitse topkwaliteit die je krijgt betaal je naar verhouding een zeer schappelijke maandprijs.

Lease expert
Melvin van Private Lease
Opel expert

Opel Occasion

Wil je een auto private leasen, maar vind je het aanbod aan de dure kant? Dan is het goed om te weten dat je bij sommige private leasemaatschappijen niet alleen beperkt bent tot het leasen van nieuwe auto’s, maar een occasion ook tot de mogelijkheden behoort. Dit is een tweedehandsauto die opnieuw wordt aangeboden in combinatie met een private lease contract voor een lagere maandprijs.


Goed om te weten is dat Opel occasion ook een optie is bij enkele leasemaatschappijen. Zo zijn de Opel Karl en de Opel Astra allebei in combinatie met private lease occasion te huren. De Opel Karl kun je bij Athlon als occasion leasen, en de Opel Astra zowel bij Athlon als Lease.auto.


Hoeveel het uiteindelijk voordeliger is om voor Opel occasion te kiezen in plaats van Opel private lease is de vraag. Want waar private lease occasion stukken voordeliger is dan een nieuwe auto kopen, is het niet vanzelfsprekend dat private lease occasion ook veel goedkoper is dan een nieuwe auto leasen. Waarom is dat?


Veel tweedehandsauto’s hebben waarschijnlijk extra onderhoud nodig en deze kosten rekenen leasemaatschappijen op voorhand door in de occasion leaseprijs. Anderzijds zal dit doorberekenen van onderhoudskosten minder hoog zijn, omdat leasemaatschappijen snappen dat het om een tweedehandsauto gaat. Verwacht daarom geen enorme verschillen in maandprijs met een nieuwe private lease auto. Maar een prijsvoordeel oplopend tot enkele tientallen euro’s per maand is zeer zeker mogelijk. Ben je benieuwd naar Opel occasion? Dan raden we je zeker aan om dit mee te nemen in je vergelijking om te kijken of je hiermee méér kunt besparen op je private lease maandprijs.

Opel automaat

Als je interesse hebt in een auto met automaat, dan hoeven we de voordelen ervan je waarschijnlijk niet uit te leggen. Zo rijdt een automaat een stuk rustiger in het verkeer, met name in de stad en in files. Omdat je niet meer hoeft te schakelen en minder taken hoeft uit te voeren, kun je je ogen op de weg houden en ben je minder snel afgeleid.


Verreweg de meeste private lease auto’s zijn nog handgeschakeld. En in vergelijking met het aanbod op de zakelijke lease markt is het aantal private lease auto’s met automaat nog maar beperkt. Gelukkig zien we wel dat steeds meer modellen binnen de private lease markt ook als automaat te leasen zijn.


Ben je benieuwd naar de mogelijkheden met Opel automaat? Dan is het goed om te weten dat de Opel Karl zowel handgeschakeld als met automaat te leasen is. Andere private lease automaat opties uit dezelfde klasse zijn: Peugeot 108 en Peugeot 208.