Goedkoopste Private Lease

Op zoek naar de goedkoopste private lease auto? Dan ben je hier aan het juiste adres! Bij ons vind je een compleet aanbod van goedkope private lease aanbiedingen.

Filters

Alle 82 Private Lease auto's

Kilometers per jaar
Contractduur  (maanden)
Prijs per maand
-
Merk
Brandstof

Goedkoopste Private Lease auto

Voor jouw zoektocht naar een goedkope private lease auto maken wij het extra makkelijk voor je: we zetten de drie goedkoopste private lease aanbiedingen op deze pagina voor je neer. Zo hoef je niet lang te zoeken naar een private lease auto met lage maandprijs.

Je hebt bij ons al een goedkope private lease auto vanaf 199 euro per maand. De goedkoopste private lease aanbiedingen zijn vaak met compacte stadsauto’s, een contractduur van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Hoe langer je namelijk private least, hoe lager het maandbedrag.

Auto leasen of kopen. Wat is goedkoper?

Voor gemiddeld 200 euro per maand, rijd je dus al een gloednieuwe auto. In het maandbedrag zit ook de onderhoudskosten, verzekeringen en wegenbelasting verwerkt. In veel gevallen is private lease goedkoper dan kopen. Meer over de inhoud van het leasecontract en opbouw van de maandprijs lees je op de informatie pagina.

Goedkoopste leasemaatschappij

Op de vraag wie de goedkoopste leasemaatschappij is, is helaas niet zo makkelijk antwoord te geven. Per auto verschilt het namelijk erg wie de goedkoopste aanbieder is.

Zo is bij de ene auto aanbieder X het goedkoopste terwijl dezelfde aanbieder bij een andere auto weer een stuk minder voordelig is. We raden je daarom aan om per auto te kijken wie de goedkoopste leasemaatschappij is.

Wel kunnen we je als tip meegeven dat een private lease aanbieding rechtstreek bij de autodealer afsluiten vaak het voordeligst is. Dit komt omdat zij vaak een minder lange contractduur hanteren dan andere aanbieders, maar wel even voordelig zijn.

Auto leasen of kopen. Wat is goedkoper?

Bij ons vergelijk je eenvoudig de verschillende private lease aanbieders onderling. Selecteer een auto naar keuze en bekijk in het overzicht bij welke leasemaatschappij je het goedkoopste maandcontract afsluit.

Goedkope leaseaanbieders

ANWB
IKRIJ.nl
JustLease
Athlon