Private Lease automaat

Steeds meer mensen kiezen voor een ontspannen manier van rijden waardoor auto’s met automaat steeds populairder worden. Ook bij private lease zien we dat de populariteit van een auto met automatische transmissie toeneemt. Lees hier alle voordelen en bekijk de beste private lease aanbiedingen met automaat.

Waarom een Private Lease auto met automaat?

Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van het rijden in een auto met automaat. In een auto met automatische versnellingsbak hoef je namelijk niet zelf te schakelen, en vooral in het drukke verkeer en tijdens files rijdt dat een stuk comfortabeler dan een auto met handgeschakelde versnelling.

Voordelen automaat private lease

Een auto met automaat rijdt niet alleen ontspannen, het komt ook je concentratie en rijgemak ten goede. Je hoeft namelijk alleen nog maar een voetrem en gaspedaal te bedienen. Daarnaast gaat een automaat vanzelf rijden wanneer je de rem loslaat waardoor je minder kans hebt dat de motor afslaat. Een private lease auto met automaat biedt optimaal en comfortabel rijplezier.

Nadelen automaat private lease

Een automatische transmissie weegt meer waardoor de auto zwaarder op de weg komt te liggen. Dit heeft invloed op de hoogte van de wegenbelasting. Ook zijn de onderhoudskosten van een automaat hoger dan die van een handgeschakelde versnelling. Voor private lease betekent dit dus een hogere maandprijs van ongeveer 30 tot 50 euro.

Voordelen & nadelen automaat

  • Icoon voordeelRijden wordt eenvoudig
  • Icoon voordeelFilerijden wordt een stuk prettiger
  • Icoon voordeelVeiliger door minder taken te hoeven uitvoeren
  • Icoon nadeelHoger private lease maandbedrag

Private lease aanbiedingen met automaat

De meeste private lease auto’s komen standaard met een handgeschakelde versnellingsbak, maar bij de meeste auto’s is het wel mogelijk om deze tegen een meerprijs als automaat te krijgen. Hieronder vind je een overzicht van alle private lease aanbiedingen met automaat of waarbij automaat mogelijk is.