3 april 2023

Goedkoopste private lease occasion deals voor april

  • Goedkoopste private lease occasion deals voor april
  • Goedkoopste private lease occasion deals voor april
Wil je een private lease auto voor een goedkope prijs? Dan kan een private lease occasion een goede keuze voor jou zijn. Hierbij kun je een tweedehands private lease auto voor een goedkope prijs leasen.

Goedkope private lease occasion aanbiedingen

Er zijn veel voordelen voor het kiezen voor occasion private lease auto. De prijzen zijn meestal goedkoper en de levertijd korter. Binnen 2 tot 4 weken kun je al in een occasion private lease auto rijden terwijl je met een gewone private lease auto vaak tussen de 8 tot 20 weken moet wachten. Wij hebben hier de beste private lease aanbiedingen voor occasion leaseauto's voor je neergezet.

Kortere levertijd

Tot €100,- per maand goedkoper

All-in maandbedrag

Korte looptijd

1. Toyota Aygo vanaf €257,-

Toyota Aygo

De Toyota Aygo is een populaire private lease optie die nog voordeliger is als een occasion lease auto. Met een looptijd 36 maanden en 10.000 km per jaar kun je vanaf € 257 per maand in deze auto rijden. Als je de Toyota Aygo als gewone private lease neemt betaal je € 375,- per maand. Met een occasion bespaar je dus € 118,- per maand.

2. Peugeot 108 voor € 273,-

Peugeot 108

De Peugeot 108 kun je al vanaf € 273,- per maand als een occasion leasen. Dit is voor een contract van 36 maanden en 10.000km per jaar. Ook in dit geval ben je veel goedkoper uit met een private lease occasion. Met een een gewone private lease ben je ongeveer € 90,- per maand duurder uit.

3. Citroen C3 vanaf € 319,-

Citroen C3

Momenteel kun je een Citroen 3 occasion private lease auto krijgen voor ongeveer € 319,- per maand. Dit is voor een contract van 6 maanden en 10.000 km per jaar. Daarmee bespaar je meer dan € 83,- per maand in vergelijking met een normale private lease auto (€ 402,- p.m.).

De beste private lease occasion deals

Er zijn tegenwoordig veel opties als je een private lease occasion auto wil, maar toch zit er een aardig verschil per aanbieder in de prijzen en het aanbod. Momenteel heeft Arval een groot aanbod en goedkope prijzen voor hun occasion lease auto's. Bekijk hieronder hun huidige aanbod en vin de beste private lease occasion aanbiedingen van dit moment.

Nieuwsoverzicht

28 september 2023

Krijg nu € 2.950 subsidie met elektrisch private lease

3 april 2023

Goedkoopste private lease occasion deals voor april

25 januari 2023

De populairste private lease auto’s van dit moment