Over ons

Particulier leasen wordt steeds populairder. Hierdoor heb je als particulier keuze uit een ruim aanbod aan private lease aanbiedingen. Per leasemaatschappij is de auto hetzelfde, maar er zitten onderling flinke verschillen in de maandprijs en de contractvoorwaarden. Daarom raden we je private lease vergelijken aan.

Waarom zou je bij ons vergelijken? Dat is simpel! Wij vinden dat vergelijken eerlijk moet kunnen en overstappen makkelijk moet zijn. Private Lease Aanbiedingen is een onafhankelijke partij waarbij je eenvoudig aanbiedingen van een groot aantal private lease aanbieders vergelijkt. Dat betekent bij ons geen ingewikkelde (technische) uitleg of verborgen voorwaarden, maar heldere informatie en makkelijk te vergelijken aanbiedingen. Je vindt bij ons een ruim en actueel overzicht van de beste en goedkoopste private lease deals van dit moment.

“Ons doel? Jou helpen de beste private lease deal te vinden die aansluit bij jouw wensen.”

-Team Keuze.nl

Wie zijn wij?

Private Lease Aanbiedingen is onderdeel van Keuze.nl. Een IT-bedrijf gespecialiseerd in het maken van vergelijkingswebsites op het gebied van energie, internet, mobiel Г�n ook private lease. We zijn een jong, gedreven en specialistisch team met oog voor onze online bezoekers. Hoe werken we? Per dienstsector hebben we experts die overal vanaf weten en jou het beste advies kunnen geven op dat gebied. Keuze.nl is geen onderdeel van een leasemaatschappij. We tonen je altijd een eerlijk en 100% onafhankelijk overzicht van private lease aanbiedingen.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over onze website? Neem dan gerust contact met ons op.

Keuze.nl

t.a.v. Privateleaseaanbiedingen.nl

Maliebaan 50

3581 CS Utrecht

[email protected]

Team Keuze.nl

In samenwerking met

Wij van Keuze.nl vinden het de hoogste tijd dat de vergelijkingsmarkt Г�cht onafhankelijk wordt en willen daarin zelf een voorbeeld zijn voor andere vergelijkingswebsites. Daarom zijn wij aangesloten bij diverse keurmerken.

Keurmerk Private Lease

Alle leasemaatschappijen die wij op deze website aanbieden voldoen aan de regels van het Keurmerk Private Lease. Dit keurmerk staat voor eerlijke contractvoorwaarden en is opgesteld in samenwerking met de Consumentenbond. Alle contracten van deze aanbieders bevatten standaard een aantal voorwaarden zoals onderhoud, reparaties, verzekeringen, pech hulp en 14 dagen bedenktijd.

Vergelijk Keurmerk

Veel concurrent-vergelijkers noemen zichzelf vaak onafhankelijk, terwijl ze onderdeel van een leasemaatschappij zijn of aanbiedingen hoger plaatsen omdat ze hier zelf beter aan verdienen. Daarom zijn wij aangesloten bij het Vergelijk Keurmerk. Alle deals op Private Lease Aanbiedingen zijn daarom 100% eerlijk te vergelijken.

Thuiswinkel partner

Private Lease Aanbiedingen is ook Thuiswinkel Partner. Samen werken wij aan een sterke en gezonde e-commerce branche voor eerlijk en transparant vergelijken.

Keuze.nl logo
Powered by
Keuze.nl
Vergelijk Keurmerk logo
Vergelijk
keurmerk
Thuiswinkel logo
Thuiswinkel
partner