Nieuwsoverzicht

Private lease nieuws

Private lease occasion 2022

Op zoek naar een lease auto in 2022? Overweeg private lease occasion

5 januari 2022

Ben je aan het oriënteren op een private lease auto die je snel voor de deur hebt? Neem private lease occasion dan mee in je afweging. Een occasion staat al op voorraad bij de dealer en is in principe direct leverbaar. Zo heb je met een private lease occasion een relatief nieuwe auto, vaak tegen een iets goedkopere maandprijs. Hoe zit dat?

Private lease aanbiedingen met short lease tot 12 maanden

1 september 2021

Heb je een lease auto maar voor een korte tijd nodig en ben je op zoek naar een private lease contract voor 12 maanden? Ook deze contracten zijn te vinden, maar wel iets moeilijker dan standaard contracten voor 60, 48 of 36 maanden. We zetten vier aanbiedingen met de kortste contractduur voor je op een rij. En als dat niet genoeg is, kan je ook direct het volledige aanbod bij lease aanbieders met 12 maanden contracten bekijken.

Direct rijden met een private lease aanbieding

13 juli 2021

De levertijd van een private lease auto kan met pech zo'n 20 weken duren. Heb je snel een lease auto nodig? Dan is het interessant om de voorraadmodellen van private lease aanbieders te checken. We zetten drie populaire lease auto's met de snelste levertijd voor je op een rij. Of check gelijk bij welke lease aanbieders je moet zijn voor een snelle levertijd.