Nieuwsoverzicht

Private lease nieuws

Goedkoop leasen met de top 3 goedkoopste private lease auto’s

21 mei 2021

Zie jij de voordelen van een auto leasen wel zitten, maar dan voor een voordelige prijs per maand? Dat kan met een kleine private lease auto. De kleine stadsauto's zijn over het algemeen de goedkoopste private lease auto's. Deze zijn al verkrijgbaar vanaf € 214,- per maand. Benieuwd welke lease auto's je vanaf deze prijs kan aanvragen? We zetten de goedkoopste van 2021 voor je op een rij.
Toyota Yaris Hybrid

De voordelen van een hybride auto leasen

8 april 2021

Ben jij nog niet helemaal klaar voor een 100% elektrische auto? Dan is een hybride lease auto een ideale tussenstap. Je profiteert van de voordelen van elektrisch rijden, maar bent minder afhankelijk van de soms beperkte actieradius van een elektrische lease auto. In dit artikel lees je meer over zowel de voor- als de nadelen van een hybride private lease auto.

De 5 dingen die je wilt weten voordat je een leasecontract afsluit

23 februari 2021

Ben je je aan het oriënteren op een private lease auto? Of misschien ben je al de ideale leaseauto tegengekomen. Mogelijk zit je met nog wat vragen. Want hoe zit het bijvoorbeeld met die kilometerbundel. Wat als je niet de juiste hebt gekozen, kan je dit nog aanpassen? Of wat nou als je wordt ontslagen, kan je het contract dan kosteloos opzeggen? We geven je antwoorden op de 5 belangrijkste vragen die je wilt weten voordat je een leasecontract afsluit.