Nieuwsoverzicht

Private lease nieuws

Goedkoopste elektrische private lease auto

Vind de goedkoopste private lease elektrische auto

10 november 2022

Ben jij overtuigd van elektrisch rijden en ben je benieuwd naar welke elektrische modellen nu het voordeligste zijn? In dit artikel geven wij jou een overzicht van de goedkoopste opties. Ook geven we je tips hoe je in het algemeen de goedkoopste elektrische private lease auto vindt.

Is een elektrische auto leasen voordelig?

3 augustus 2022

Het rijden van een elektrische auto wordt steeds populairder. het is een duurzame manier van vervoer die door de overheid wordt gestimuleerd aan de hand van fiscale voordelen. Ook bespaar je op tankkosten en is de bijtelling lager dan bij een benzine- of dieselauto. De hoge aanschafprijs is wat veel mensen tegenhoudt in het kopen van een nieuwe elektrische auto. Het private leasen van een elektrische auto kan hierin een oplossing zijn.
Private lease hybride

Plug-in hybride private lease: deze modellen zijn nu te leasen

1 juni 2022

Overweeg jij een private lease auto met een elektromotor? Dan is het goed om te weten dat naast private lease elektrisch, private lease hybride óók een optie is bij sommige lease aanbieders. Plug-in hybrides hebben veel voordelen ten opzichte van hybride modellen zonder stekker. In dit artikel lees je welke modellen je nu als hybride auto kunt private leasen.