16 maart 2022

Occasion private lease in veel gevallen stuk goedkoper

  • Occasion private lease in veel gevallen stuk goedkoper
  • Occasion private lease in veel gevallen stuk goedkoper
Occasion private lease is in veel gevallen een heel stuk goedkoper dan gewone private lease. Dit kan tot wel €100,- per maand schelen. Wij zetten de beste occasion private lease deals voor je op een rij.
Occasion private lease

Waarom occasion private lease?

Waarom kiezen voor occasion private lease? Heel simpel. Omdat je alle voordelen van private lease hebt, maar dan goedkoper. De auto staat daarnaast ook nog eerder voor je deur. De levertijd is namelijk tussen de 2 tot 4 weken. Terwijl dat bij gewone private lease auto's tussen de 8 tot 20 weken is.

Scheelt tot €100,- per maand

Van alle gemakken voorzien

Snelle levering

All-in maandbedrag

Top 3 beste occasion private lease

Toyota AYGO occasion

De Toyota AYGO is een van de populairste private lease auto's. En met occasion private lease kun je dus een nog voordeliger contract afsluiten. Op basis van 10.000 km en 60 maanden betaal je slechts €192,- per maand.

Het verschil tussen de Toyota AYGO occasion en geen occasion is maar liefst €57,- per maand.

Bekijk de deal

Toyota AYGO occasion

Peugeot 108 occasion

Je rijdt de Peugeot 108 al vanaf €219,- per maand bij Justlease occasion. Het contract is op basis van 24 maanden en 12000 km per jaar. Dit is een zeer voordelig contract, met een korte looptijd en hoog kilometer aantal.

Neem je geen occasion? Dan betaal je minimaal €17 per maand meer. En is de contractduur een stuk langer, namelijk 60 maanden.

Bekijk de deal

Peugeot 108 occasion

Volkswagen UP occasion

De Volkswagen UP is een kleine prettige auto, ideaal voor in de stad. Je kunt met occasion private lease een Volkswagen UP krijgen vanaf €229,- per maand. Dit is €59,- per maand goedkoper dan de gewone Volkswagen UP private lease. De goedkoopste deal vind je bij Ikrij.nl.

Bekijk de deal

volkswagen up occasion

Alle private lease vergelijken

Je kunt natuurlijk ook kiezen om alle private lease auto's te vergelijken. Met filters kun je aangeven naar welke auto je op zoek bent. De auto's worden automatisch gesorteerd, met de goedkoopste private lease auto's bovenaan.

Nieuwsoverzicht

3 augustus 2022

Is een elektrische auto leasen voordelig?

Private lease hybride
1 juni 2022

Plug-in hybride private lease: deze modellen zijn nu te leasen

Occasion private lease
16 maart 2022

Occasion private lease in veel gevallen stuk goedkoper