03 December 2019

Het kiezen van de juiste private lease aanbieding

  • Het kiezen van de juiste private lease aanbieding
  • Het kiezen van de juiste private lease aanbieding

Op zoek naar een private lease aanbieding? Bij ons vind je een overzicht van alle private lease aanbiedingen. Maar hoe bepaal je nou welke aanbieding het beste bij jou past?

Het kiezen van de juiste private lease aanbieding

De private lease auto

Welke auto je kiest heeft een grote invloed op je maandelijkse lease bedrag. Ga daarom voor jezelf na waarvoor je een auto gebruikt. Gebruik je dit bijvoorbeeld voor woon-werk verkeer, enkel als boodschappenwagen of rijd je het hele land door?

Daarnaast kan je natuurlijk ook nog bepaalde wensen hebben, zoals een navigatiesysteem en achteruitrijd camera’s. Uiteraard is het ook handig om te bepalen hoe groot de auto moet zijn. Heb je vaak passagiers in je auto, of vervoer je grote voorwerpen, dan is het verstandig om een grotere auto te kiezen.

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het kiezen van een private lease auto? Bekijk dan eens welke auto’s dit jaar enorm populair zijn.

Het private lease contract

Wanneer je hebt gekozen wat voor een auto je wilt, is het belangrijk om te kijken hoeveel kilometers je rijdt per jaar en hoelang je aan een contract vast wilt zitten. Dit is namelijk ook van invloed op je maandelijkse bedrag. Hoe langer de looptijd van private lease contract, hoe lager je maandelijkse kosten zullen zijn.

Alle aanbiedingen op de website tonen we op basis van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Dit zijn over het algemeen vaak de goedkoopste varianten. Wil je een korter contract, reken dan ongeveer € 30,- per maand meer bij een verlaging van 12 maanden. Qua kilometerrage kost het gemiddeld € 20,- – € 30,- per maand meer per 5.000 kilometer.

Voorwaarden contract

Let naast je kilometerrage en contractduur ook nog even op deze punten: het voortijdig eindigen van je contract en het verrekenen van meer of minder kilometers.

Het voortijdig eindigen van je contract kan in sommige gevallen wel, maar is vaak financieel erg onaantrekkelijk. Wanneer je je contract vroegtijdig wilt eindigen, betaal je in de meeste gevallen een opzegvergoeding van 40% van het totaal resterende bedrag. Kijk dus van tevoren goed hoe lang je de auto in bezit wilt hebben. Meer weten over de voorwaarden? Lees hier alles over de private lease voorwaarden.

Aangezien je contract bestaat uit een kilometerrage, wordt het ieder jaar gekeken hoeveel je hebt gereden. Ieder jaar vindt er dan een kilometerafrekening plaats. Rijd je te veel, dan moet je per kilometer een aantal cent bijbetalen. Heb je minder gereden dan in je contract staat, dan krijg je een kleine vergoeding terug.

Nu je weet waar je allemaal op moet letten tijdens het kiezen van een nieuwe auto, is het tijd om alle private lease aanbiedingen te vergelijken!

Nieuwsoverzicht

Groter aanbod private lease door toename
06 January 2020

Groter aanbod private lease auto’s door toename leasen

Het kiezen van de juiste private lease aanbieding
03 December 2019

Het kiezen van de juiste private lease aanbieding

Beste private lease aanbiedingen 2019
27 November 2019

Beste private lease aanbiedingen van 2019