27 November 2019

Beste private lease aanbiedingen van 2019

  • Beste private lease aanbiedingen van 2019
  • Beste private lease aanbiedingen van 2019

Met 2019 bijna achter ons, is het een goed moment om het overzicht van beste private lease aanbiedingen van 2019 te presenteren, volgens onze bevindingen. Welke top modellen private lease auto’s steken dit jaar met kop en schouders boven de rest uit? We bespreken er 4.

Beste private lease aanbiedingen 2019

Beste private lease 2019

De juiste private lease auto uitkiezen kan soms lastig zijn met zo’n groot aanbod, als je niet precies weet wat je zou willen. Wij weten dat private lease aanbiedingen vergelijken soms een stuk makkelijker gaat als je weet wat voor auto’s anderen graag leasen en waarom. Om jou te helpen de beste private lease aanbieding te vinden houden we daarom ieder jaar bij wat de meest gewilde private lease auto’s van dat jaar zijn.

Kleine private lease auto's zijn populair

Opvallend voor 2019 is dat de top 4 private lease auto’s dit jaar bestaat uit overwegend kleine private lease auto’s. We merken dat particulieren vaker kiezen voor een private lease aanbieding met een kleine private lease auto, of stadsauto. Een kleine private lease auto heeft in bepaalde opzichten een hoop voordelen. Zo ben je makkelijker wendbaar in het verkeer, kun je voor een lagere prijs private leasen, en zijn de meeste stadsauto’s óók voorzien van de nieuwste technologie. De volgende modellen zijn dit jaar enorm in trek:

1. Peugeot 108

De echte favoriet en winnaar van onder de beste private lease aanbiedingen van 2019 is de Peugeot 108. Het voordeel van de Peugeot 108 is dat dit één van de weinige modellen is die direct uit voorraad leverbaar is. Waar je op andere modellen 6 tot 8 weken levertijd hebt, kan de Peugeot 108 al binnen 2 weken rijklaar bij jou op de stoep staan!

Daarnaast de prijs. De Peugeot 108 is al tijden de goedkoopste private lease auto met een private lease aanbieding. Het mooie is bovendien dat je de Peugeot 108 bij héél veel partijen kunt leasen, zodat je echt wat te vergelijken hebt. Ook kunt je de Peugeot 108 bij de Peugeot dealer zelf leasen. Lease je ‘m via de Peugeot dealer zelf, dan zitten daar een aantal voordelen aan. Zo betaal je geen waarborgsom op voorhand, en krijg je flexibelere contractvoorwaarden. Niet verrassend dus velen kiezen voor Peugeot 108 aanbieding!

Peugeot 108

Rijdt erg zuinig: 1 op 26

Een prima ‘basis’ auto met goede wegligging

Lage rijkosten

2. Volkswagen Polo

De zilveren prijs voor beste private lease aanbiedingen van 2019 gaat naar de Volkswagen Polo Een auto die eigenlijk weinig uitleg behoeft en al jaren in toplijstjes meedraait van auto lease en autoverkoop. De Volkswagen Polo is één adem een zeer degelijke en betrouwbare auto te noemen. Met een sportieve, stoere uitstraling, de nieuwste techniek, veel beenruimte en een hoog rijcomfort, is de Polo bij velen een geliefde auto.

De Volkswagen Polo is net als de Peugeot 108 ook bij de Volkswagen dealer zelf te leasen. Daar staan ook de nodige voordelen tegenover, waaronder auto onderhoud door Volkswagen zelf. Daarnaast betaal je momenteel de laagste leaseprijs bij de Volkswagen dealer zelf. De Polo is in dit lijstje van beste private lease aanbiedingen van 2019 misschien niet de goedkoopste auto om te private leasen, maar met een Volkswagen Polo aanbieding is hij de maandprijs méér dan waard!

Volkswagen Polo

Zeer hoog rijcomfort

Tijdloos model

Veel opbergruimte

3. Kia Picanto

De bronzen plek voor beste private lease aanbieding 2019 gaat naar de Kia Picanto. Een leuke en stijlvolle stadsauto met verrassend veel slimme features! Het is in eerste instantie niet een heel opvallende auto, maar wel degelijk up-to-date met de laatste technologieën tegen een scherpe prijs. Het is naast de Peugeot 108 één van de goedkoopste private lease auto’s op de markt met een Kia Picanto aanbieding. En dat maakt de Picanto als private lease auto dan ook een zeer interessante keuze!

Kia Picanto

Rijk uitgerust

Krachtige motor

Veel beenruimte

4. Volkswagen Up!

Hoewel we de gouden, zilveren en bronzen plek al hebben vergeven, is er nog een duidelijke andere favoriet onder de beste private lease aanbiedingen: de Volkswagen Up! Je zult hem ongetwijfeld wel eens hebben zien rijden. Een leuke, hippe auto. De Volkswagen Up! oogt zeer compact, maar laat je niet bedotten, want dit model is behoorlijk ruim van binnen. Dat maakt dat de Up! je mogelijkheden biedt naast je wekelijke boodschappen doen, omdat je de auto makkelijk transformeert tot bijvoorbeeld een tijdelijke vakantieauto.

Volkswagen Up!

Waar Volkswagen al jaren lang de Golf en Polo heeft als vertrouwde bakens binnen het kleinere tot midden autosegment, had Volkswagen weinig te bieden onder de kleinste stadsauto’s. Maar daar is met de Up! verandering in gekomen. Ook de Volkswagen Up! is net als de Polo het voordeligste bij de Volkswagen dealer zelf te leasen met een Volkswagen Up! aanbieding. Daarnaast ben je verzekerd van specialistisch onderhoud bij de dealer en profiteer je van flexibele contractvoorwaarden.

Stabiele wegligging op hogere snelheid

Nu ook in 5-deurs verkrijgbaar

Veel laad-en beenruimte

Beste private lease aanbieding

Ben je op zoek naar een grotere private lease auto? Bekijk dan eens andere private lease aanbiedingen in het grote autosegment. Wat dacht je van bijvoorbeeld van de Opel Karl of Volkswagen Golf?

Of vergelijk zelf alle private lease aanbiedingen met elkaar door te filteren op automerk. We tonen je de goedkoopste optie met kilometerbundel en contractduur altijd bovenaan.

Nieuwsoverzicht

Groter aanbod private lease door toename
06 January 2020

Groter aanbod private lease auto’s door toename leasen

Het kiezen van de juiste private lease aanbieding
03 December 2019

Het kiezen van de juiste private lease aanbieding

Beste private lease aanbiedingen 2019
27 November 2019

Beste private lease aanbiedingen van 2019