Veelgestelde vraag

Wat is private lease?

 • Wat is private lease?
 • Wat is private lease?
1
Wat is leasen?

Wat houdt private lease in?

Private lease is een vorm van huren. De lease auto die je uitkiest, huur je dan voor een bepaalde periode van de leasemaatschappij. Vaak is dit voor een periode van 4 of 5 jaar.

Daarnaast spreek je vooraf af hoeveel kilometers je per jaar gaat rijden. Dit begint bij 10.000 kilometers. Daarbij betaal je een vast bedrag per maand. Over het algemeen is de maandprijs het laagst met een contract voor 60 maanden en 10.000 kilometers per jaar.

Voordelig aan private lease is dat je in een door jou gekozen nieuwe auto rijdt. Je hoeft hiervoor niet jaren te sparen en je spaarrekening aan te breken. Je betaalt een vast bedrag per maand met alle vaste kosten inbegrepen: onderhoud, reparatie, wegenbelasting en verzekeringen. Alleen de brandstofkosten zijn nog voor jouw rekening. Zo maak je nooit onverwachte kosten en weet je iedere maand waar je aan toe bent.

  wat is private lease?

2
Hoe werkt private lease?

Hoe werkt private lease vergelijken?

Hoe werkt private lease? En wat komt er allemaal kijken bij de aanvraag voor een private lease auto? We nemen je mee met de 5 stappen voor private lease vergelijken:   hoe werkt private lease?

 1. Kies je favoriete automodel:

  Private lease vergelijken begint met het uitkiezen van de beste private lease auto voor jou. Misschien heb je al een voorkeur voor een type auto, automerk of type brandstof. Of misschien heb je nog helemaal geen idee welke lease auto je wilt.

  Op Private Lease Aanbiedingen verzamelen we voor jou alle aanbiedingen van verschillende aanbieders en automodellen in één overzicht. Hierdoor heb je de keuze uit een groot aanbod private lease aanbiedingen. Om eenvoudig het aanbod te vinden dat past bij jouw wensen, kan je het beste gebruik maken van de filters in de private lease vergelijker

  Standaard tonen we je eerst het populairste aanbod op basis van 60 maanden en 10.000 kilometers per jaar. Pas de filter naar wens aan met jouw voorkeuren, voor:

  • Icoon voordeelDe contractduur
  • Icoon voordeelHet aantal kilometers per jaar
  • Icoon voordeelDe minimale en maximale leaseprijs
  • Icoon voordeelHet automerk
  • Icoon voordeelEen type brandstof: benzine of elektrisch

  Sorteer vervolgens jouw gefilterd aanbod op basis van goedkoopste, populairste of duurste eerst.

 2. Vergelijk de Private Lease aanbiedingen:

  Door gebruik te maken van de filters heb je als het goed is, een kleinere selectie private lease auto's. Vergelijk dit aanbod en kies jouw favoriete automodel.

 3. Selecteer de beste aanbieder voor jou:

  Het is aan te raden om van jouw gekozen automodel de private lease aanbiedingen van verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. We zien soms grote verschillen in de leaseprijs tussen verschillende aanbieders. Soms zelfs een verschil van ruim € 50,- per maand voor dezelfde auto onder dezelfde voorwaarden. Door private lease aanbieders te vergelijken, zie je direct wie de lease auto voor jou het goedkoopst aanbiedt.

  Heb je een geschikte aanbieder met een mooie leaseprijs gevonden? Klik op 'meer info' bij de aanbieder van jouw voorkeur en wij sturen je door naar de website van de aanbieder.

 4. Stel de auto samen met jouw voorkeuren:

  Op de website van de aanbieder stel je de lease auto samen naar jouw voorkeuren. Zo kan je vaak voor een meerprijs kiezen voor een andere kleur, extra verzekeringen en/of extra's als winterbanden.

 5. Vraag vrijblijvend een offerte aan:

  Tevreden met je keuze? Vul je gegevens in en de leasemaatschappij gaat aan de slag met jouw aanvraag.

  Twijfel je nog? Je hebt standaard 14 dagen bedenktijd. Gebruik deze 14 dagen om in de tussentijd bijvoorbeeld een proefrit te maken.

  Als alles is goedgekeurd en ondertekend, kan je binnen 8 tot 20 weken wegrijden in die splinternieuwe auto.

3
Private lease interessant?

Is Private Lease wat voor jou?

Zie jij de voordelen van private lease wel zitten? Bekijk het aanbod. Je rijdt al in een lease auto vanaf € 199 per maand. Met ruim 90 private lease auto's in onze vergelijker is er altijd wel een auto te vinden die voldoet aan jouw wensen.