Seat Ateca Private Lease

Een nieuwe Ateca voor een vast bedrag per maand rijden? Dat kan met Ateca private lease aanbiedingen. Je rijdt al een Ateca vanaf € 343.00 per maand.

Vanaf € 639 p/m bij Seat
24 maanden 10000 km/jaar

Private Lease aanbiedingen vergelijken

Bekijk hieronder de Seat Ateca private lease aanbiedingen van dit moment. Het overzicht is gesorteerd op de voordeligste maandprijs. Daarbij zie je het eigen risico, de contractduur en het aantal kilometers per jaar.

Aantal kilometers
Contractduur
Aanbieder
Extra informatie
Contract
Eigen risico
Maandprijs
Seat
SEAT Ateca
Goedkoopste deal
24 maanden 10000 km/j € 639 p/m
Eigen risico € 500
€ 639 p/m

Seat Ateca aanbieding

Bij sommige leasemaatschappijen moet je een hoger maandbedrag betalen als je nog niet genoeg schadevrije jaren hebt. Bij andere aanbieders betaal je niets extra's, ook al heb je 0 schadevrije jaren.
Voor de Seat Ateca hebben we uitgezocht welke partijen een vaste leaseprijs hanteren vanaf 0 schadevrije jaren. Dit zijn: Seat

De Seat Ateca is te krijgen vanaf € 639,00 per maand. Dit model is verkrijgbaar bij 1 van de leasemaatschappijen die we vergelijken. Dit is: Seat.
Het kan zijn dat niet alle leasemaatschappijen gelijk in het overzicht staan. Dit komt omdat niet alle maatschappijen een contract hebben voor een specifiek aantal maanden.