Opel e-Mokka Private Lease

Een nieuwe e-Mokka voor een vast bedrag per maand rijden? Dat kan met e-Mokka private lease aanbiedingen. Je rijdt al een e-Mokka vanaf € 465.00 per maand.

Vanaf € 540 p/m bij Athlon
60 maanden 10000 km/jaar

Private Lease aanbiedingen vergelijken

Bekijk hieronder de Opel e-Mokka private lease aanbiedingen van dit moment. Het overzicht is gesorteerd op de voordeligste maandprijs. Daarbij zie je het eigen risico, de contractduur en het aantal kilometers per jaar.

Aantal kilometers
Contractduur
Aanbieder
Extra informatie
Contract
Eigen risico
Maandprijs
Athlon
Opel e-Mokka 50kWh Level 2 Auto 11kW 3 fase 5D
Goedkoopste deal
60 maanden 10000 km/j € 540 p/m
Eigen risico € 300
€ 540 p/m

Opel e-Mokka aanbieding

Bij sommige leasemaatschappijen moet je een hoger maandbedrag betalen als je nog niet genoeg schadevrije jaren hebt. Bij andere aanbieders betaal je niets extra's, ook al heb je 0 schadevrije jaren.
Voor de Opel e-Mokka hebben we uitgezocht welke partijen een vaste leaseprijs hanteren vanaf 0 schadevrije jaren. Dit zijn: Athlon

De Opel e-Mokka is te krijgen vanaf € 525,00 per maand. Dit model is verkrijgbaar bij 1 van de leasemaatschappijen die we vergelijken. Dit is: Athlon.
Het kan zijn dat niet alle leasemaatschappijen gelijk in het overzicht staan. Dit komt omdat niet alle maatschappijen een contract hebben voor een specifiek aantal maanden.