Kia Sportage Private Lease

Een nieuwe Sportage voor een vast bedrag per maand rijden? Dat kan met Sportage private lease aanbiedingen. Je rijdt al een Sportage vanaf € 298.00 per maand.

Vanaf € 642 p/m bij Athlon
60 maanden 10000 km/jaar

Private Lease aanbiedingen vergelijken

Bekijk hieronder de Kia Sportage private lease aanbiedingen van dit moment. Het overzicht is gesorteerd op de voordeligste maandprijs. Daarbij zie je het eigen risico, de contractduur en het aantal kilometers per jaar.

Aantal kilometers
Contractduur
Aanbieder
Extra informatie
Contract
Eigen risico
Maandprijs
Athlon
Kia Sportage 1.6 T-GDi Hy. Dyn.Li. AT6 169kW
Goedkoopste deal
60 maanden 10000 km/j € 642 p/m
Eigen risico € 300
€ 642 p/m

Kia Sportage aanbieding

Bij sommige leasemaatschappijen moet je een hoger maandbedrag betalen als je nog niet genoeg schadevrije jaren hebt. Bij andere aanbieders betaal je niets extra's, ook al heb je 0 schadevrije jaren.
Voor de Kia Sportage hebben we uitgezocht welke partijen een vaste leaseprijs hanteren vanaf 0 schadevrije jaren. Dit zijn: Arval en Athlon

De Kia Sportage is te krijgen vanaf € 622,00 per maand. Dit model is verkrijgbaar bij 2 van de leasemaatschappijen die we vergelijken. Dit zijn: Arval en Athlon.
Het kan zijn dat niet alle leasemaatschappijen gelijk in het overzicht staan. Dit komt omdat niet alle maatschappijen een contract hebben voor een specifiek aantal maanden.