Kia e-Niro Private Lease

Een nieuwe e-Niro voor een vast bedrag per maand rijden? Dat kan met e-Niro private lease aanbiedingen. Je rijdt al een e-Niro vanaf € 298.00 per maand.

Vanaf € 630 p/m bij Athlon
60 maanden 10000 km/jaar

Private Lease aanbiedingen vergelijken

Bekijk hieronder de Kia e-Niro private lease aanbiedingen van dit moment. Het overzicht is gesorteerd op de voordeligste maandprijs. Daarbij zie je het eigen risico, de contractduur en het aantal kilometers per jaar.

Aantal kilometers
Contractduur
Aanbieder
Extra informatie
Contract
Eigen risico
Maandprijs
Athlon
Kia e-Niro 64.8kWh DynamicLine 5D 150kW
Goedkoopste deal
60 maanden 10000 km/j € 630 p/m
Eigen risico € 300
€ 630 p/m

Kia e-Niro aanbieding

Bij sommige leasemaatschappijen moet je een hoger maandbedrag betalen als je nog niet genoeg schadevrije jaren hebt. Bij andere aanbieders betaal je niets extra's, ook al heb je 0 schadevrije jaren.
Voor de Kia e-Niro hebben we uitgezocht welke partijen een vaste leaseprijs hanteren vanaf 0 schadevrije jaren. Dit zijn: Alphabet en Athlon

De Kia e-Niro is te krijgen vanaf € 469,00 per maand. Dit model is verkrijgbaar bij 2 van de leasemaatschappijen die we vergelijken. Dit zijn: Alphabet en Athlon.
Het kan zijn dat niet alle leasemaatschappijen gelijk in het overzicht staan. Dit komt omdat niet alle maatschappijen een contract hebben voor een specifiek aantal maanden.