Dacia Duster Private Lease

Een nieuwe Duster voor een vast bedrag per maand rijden? Dat kan met Duster private lease aanbiedingen. Je rijdt al een Duster vanaf € 299.00 per maand.

Vanaf € 389 p/m bij Forward Lease
60 maanden 10000 km/jaar

Private Lease aanbiedingen vergelijken

Bekijk hieronder de Dacia Duster private lease aanbiedingen van dit moment. Het overzicht is gesorteerd op de voordeligste maandprijs. Daarbij zie je het eigen risico, de contractduur en het aantal kilometers per jaar.

Aantal kilometers
Contractduur
Aanbieder
Extra informatie
Contract
Eigen risico
Maandprijs
Forward Lease
Dacia Duster
Goedkoopste deal
60 maanden 10000 km/j € 389 p/m
Eigen risico € 300
€ 389 p/m

Dacia Duster aanbieding

Bij sommige leasemaatschappijen moet je een hoger maandbedrag betalen als je nog niet genoeg schadevrije jaren hebt. Bij andere aanbieders betaal je niets extra's, ook al heb je 0 schadevrije jaren.
Voor de Dacia Duster hebben we uitgezocht welke partijen een vaste leaseprijs hanteren vanaf 0 schadevrije jaren. Dit zijn: Alphabet en Forward Lease

De Dacia Duster is te krijgen vanaf € 379,00 per maand. Dit model is verkrijgbaar bij 3 van de leasemaatschappijen die we vergelijken. Dit zijn: Alphabet, JustLease en Forward Lease.
Het kan zijn dat niet alle leasemaatschappijen gelijk in het overzicht staan. Dit komt omdat niet alle maatschappijen een contract hebben voor een specifiek aantal maanden.