Skoda Private Lease

Een nieuwe Skoda voor een vast bedrag per maand rijden? Dat kan met Skoda private lease aanbiedingen. Je rijdt al een Skoda vanaf € 355.00 per maand.

Filters

Alle 8 Private Lease Skoda's

Kilometers per jaar
Contractduur  (maanden)
Prijs per maand
-
Brandstof
Vergelijkgroep
website
Thuiswinkel
partner
Vergelijk
keurmerk
Kiyoh
beoordeling

Waarom Skoda Private Lease?

Skoda heeft een aantal interessante uitvoeringen om te private leasen, die passen bij iedere rijstijl. Of je nou een stadsrijder bent, een sportieveling, of op zoek bent naar een veilig en robuust gevoel tijdens het autorijden. Met Skoda private lease behoort dit allemaal tot de mogelijkheden.
Via onze site bieden we 15 modellen van Skoda aan met een vanaf prijs van € 355.00 per maand (op basis van 10.000 km per jaar en een contract van 60 maanden).
Als je meer kilometers rijdt of een kortere contractduur neemt dan word de maandprijs ook hoger. Zo is een Skoda Fabia in combinatie met een 2-jarig contract en een royale 25.000 kilometer per jaar € 573.00 per maand (via IkRij). Gebruik onze vergelijker om de prijzen uit te rekenen voor het aantal kilometer en de contractduur die het beste bij je past.
We hebben voor Skoda ook een elektrisch private lease aanbod. De Enyaq is hier en voorbeeld van. Deze volledig elektrische auto rij je al vanaf € 669.00 per maand.

Stappenplan Skoda Private Lease afsluiten

 • 1
  Kies je gewenste standaard model uit.
 • 2
  Selecteer de goedkoopste aanbieder.
 • 3
  Navigeer naar de website van de aanbieder.
 • 4
  Stel je auto verder samen naar wens.
 • 5
  Vraag een gratis offerte aan of sluit direct een contract af.