Nieuwsoverzicht

Private lease nieuws

Is een elektrische auto leasen voordelig?

3 augustus 2022

Het rijden van een elektrische auto wordt steeds populairder. het is een duurzame manier van vervoer die door de overheid wordt gestimuleerd aan de hand van fiscale voordelen. Ook bespaar je op tankkosten en is de bijtelling lager dan bij een benzine- of dieselauto. De hoge aanschafprijs is wat veel mensen tegenhoudt in het kopen van een nieuwe elektrische auto. Het private leasen van een elektrische auto kan hierin een oplossing zijn.
Private lease hybride

Plug-in hybride private lease: deze modellen zijn nu te leasen

1 juni 2022

Overweeg jij een private lease auto met een elektromotor? Dan is het goed om te weten dat naast private lease elektrisch, private lease hybride óók een optie is bij sommige lease aanbieders. Plug-in hybrides hebben veel voordelen ten opzichte van hybride modellen zonder stekker. In dit artikel lees je welke modellen je nu als hybride auto kunt private leasen.
Occasion private lease

Occasion private lease in veel gevallen stuk goedkoper

16 maart 2022

Occasion private lease is in veel gevallen een heel stuk goedkoper dan gewone private lease. Dit kan tot wel €100,- per maand schelen. Wij zetten de beste occasion private lease deals voor je op een rij.