Nieuwsoverzicht

Private lease nieuws

Goedkoopste private lease occasion deals voor april

3 april 2023

Wil je een private lease auto voor een goedkope prijs? Dan kan een private lease occasion een goede keuze voor jou zijn. Hierbij kun je een tweedehands private lease auto voor een goedkope prijs leasen.

De populairste private lease auto’s van dit moment

25 januari 2023

Het aanbod van private lease auto’s is breed. Er zijn veel verschillende modellen, van gezinswagens tot luxe sportuitvoeringen. Ook varieert het aanbod in elektrische-, hybride- en benzineauto's. In dit artikel lees je welke modellen momenteel het populairst zijn in de verschillende categorieën.
subsidie private lease eletrisch

Subsidie elektrische auto weer beschikbaar voor private lease vanaf januari

30 december 2022

Vanaf 10 januari 2023 gaat de nieuwe subsidiepot in voor de aanschaf van een volledig (tweedehands) elektrische auto. De subsidieregeling geldt net als eerdere jaren ook weer voor elektrische private lease auto’s. Ben jij aan het oriënteren op private lease? Dan kun je vanaf 2023 € 2950,- subsidie aanvragen voor een nieuwe elektrische auto en € 2000,- voor een occasion, mits je aan de subsidievoorwaarden voldoet. In dit artikel leggen we je uit hoe de subsidieregeling werkt en wat je moet doen om van de regeling gebruik te kunnen maken.