Renault Captur Private Lease

Een nieuwe Captur voor een vast bedrag per maand rijden? Dat kan met Captur private lease aanbiedingen. Je rijdt al een Captur vanaf € 359.00 per maand.

Vanaf € 470 p/m bij Athlon
60 maanden 10000 km/jaar

Private Lease aanbiedingen vergelijken

Bekijk hieronder de Renault Captur private lease aanbiedingen van dit moment. Het overzicht is gesorteerd op de voordeligste maandprijs. Daarbij zie je het eigen risico, de contractduur en het aantal kilometers per jaar.

Aantal kilometers
Contractduur
Aanbieder
Extra informatie
Contract
Eigen risico
Maandprijs
Arval
Renault Captur TCe 90 Intens
Goedkoopste deal
60 maanden 10000 km/j € 434 p/m
Eigen risico € 225
€ 434 p/m
Athlon
Renault Captur Equilibre TCE 90 GPF
60 maanden 10000 km/j € 470 p/m
Eigen risico € 300
€ 470 p/m

Renault Captur aanbieding

Bij sommige leasemaatschappijen moet je een hoger maandbedrag betalen als je nog niet genoeg schadevrije jaren hebt. Bij andere aanbieders betaal je niets extra's, ook al heb je 0 schadevrije jaren.
Voor de Renault Captur hebben we uitgezocht welke partijen een vaste leaseprijs hanteren vanaf 0 schadevrije jaren. Dit zijn: Alphabet, Arval en Athlon

De Renault Captur is te krijgen vanaf € 349,00 per maand. Dit model is verkrijgbaar bij 5 van de leasemaatschappijen die we vergelijken. Dit zijn: Alphabet, JustLease, Ikrij Occasion, Arval en Athlon.
Het kan zijn dat niet alle leasemaatschappijen gelijk in het overzicht staan. Dit komt omdat niet alle maatschappijen een contract hebben voor een specifiek aantal maanden.