Kia Stonic Private Lease

Een nieuwe Stonic voor een vast bedrag per maand rijden? Dat kan met Stonic private lease aanbiedingen. Je rijdt al een Stonic vanaf € 298.00 per maand.

Vanaf € 402 p/m bij Arval
60 maanden 10000 km/jaar

Private Lease aanbiedingen vergelijken

Bekijk hieronder de Kia Stonic private lease aanbiedingen van dit moment. Het overzicht is gesorteerd op de voordeligste maandprijs. Daarbij zie je het eigen risico, de contractduur en het aantal kilometers per jaar.

Aantal kilometers
Contractduur
Aanbieder
Extra informatie
Contract
Eigen risico
Maandprijs
Arval
Kia Stonic 1.0HEV 88 DynamicLine Aut
Goedkoopste deal
60 maanden 10000 km/j € 402 p/m
Eigen risico € 225
€ 402 p/m
Forward Lease
Kia Stonic
48 maanden 10000 km/j € 429 p/m
Eigen risico € 300
€ 429 p/m

Kia Stonic aanbieding

Bij sommige leasemaatschappijen moet je een hoger maandbedrag betalen als je nog niet genoeg schadevrije jaren hebt. Bij andere aanbieders betaal je niets extra's, ook al heb je 0 schadevrije jaren.
Voor de Kia Stonic hebben we uitgezocht welke partijen een vaste leaseprijs hanteren vanaf 0 schadevrije jaren. Dit zijn: Alphabet, Forward Lease en Arval

De Kia Stonic is te krijgen vanaf € 319,00 per maand. Dit model is verkrijgbaar bij 4 van de leasemaatschappijen die we vergelijken. Dit zijn: Alphabet, Forward Lease, JustLease en Arval.
Het kan zijn dat niet alle leasemaatschappijen gelijk in het overzicht staan. Dit komt omdat niet alle maatschappijen een contract hebben voor een specifiek aantal maanden.