Cupra Born Private Lease

Een nieuwe Born voor een vast bedrag per maand rijden? Dat kan met Born private lease aanbiedingen. Je rijdt al een Born vanaf € 729.00 per maand.

Vanaf € 729 p/m bij IkRij
60 maanden 10000 km/jaar

Private Lease aanbiedingen vergelijken

Bekijk hieronder de Cupra Born private lease aanbiedingen van dit moment. Het overzicht is gesorteerd op de voordeligste maandprijs. Daarbij zie je het eigen risico, de contractduur en het aantal kilometers per jaar.

Aantal kilometers
Contractduur
Aanbieder
Extra informatie
Contract
Eigen risico
Maandprijs
IkRij
Cupra Born 58kWh ev adrenaline one 150kW aut
Goedkoopste deal
60 maanden 10000 km/j € 729 p/m
Eigen risico € 300
€ 729 p/m

Cupra Born aanbieding

Bij sommige leasemaatschappijen moet je een hoger maandbedrag betalen als je nog niet genoeg schadevrije jaren hebt. Bij andere aanbieders betaal je niets extra's, ook al heb je 0 schadevrije jaren.
Voor de Cupra Born hebben we uitgezocht welke partijen een vaste leaseprijs hanteren vanaf 0 schadevrije jaren. Dit zijn: Alphabet

De Cupra Born is te krijgen vanaf € 579,00 per maand. Dit model is verkrijgbaar bij 2 van de leasemaatschappijen die we vergelijken. Dit zijn: Alphabet en IkRij.
Het kan zijn dat niet alle leasemaatschappijen gelijk in het overzicht staan. Dit komt omdat niet alle maatschappijen een contract hebben voor een specifiek aantal maanden.