Toyota Aygo x Private Lease

Een nieuwe Aygo x voor een vast bedrag per maand rijden? Dat kan met Aygo x private lease aanbiedingen. Je rijdt al een Aygo x vanaf € 259.00 per maand.

Vanaf € 286 p/m bij JustLease
60 maanden 12000 km/jaar

Private Lease aanbiedingen vergelijken

Bekijk hieronder de Toyota Aygo x private lease aanbiedingen van dit moment. Het overzicht is gesorteerd op de voordeligste maandprijs. Daarbij zie je het eigen risico, de contractduur en het aantal kilometers per jaar.

Aantal kilometers
Contractduur
Aanbieder
Extra informatie
Contract
Eigen risico
Maandprijs
JustLease
Toyota AYGO X Private Lease 1.0 VVT-i MT
Goedkoopste deal
60 maanden 12000 km/j € 286 p/m
Eigen risico € 300
€ 286 p/m
ANWB
Toyota AYGO X Envy
60 maanden 10000 km/j € 299 p/m
Eigen risico € 300
€ 299 p/m

Toyota Aygo x aanbieding

Bij sommige leasemaatschappijen moet je een hoger maandbedrag betalen als je nog niet genoeg schadevrije jaren hebt. Bij andere aanbieders betaal je niets extra's, ook al heb je 0 schadevrije jaren.
Voor de Toyota Aygo x hebben we uitgezocht welke partijen een vaste leaseprijs hanteren vanaf 0 schadevrije jaren. Dit zijn: JustLease en ANWB

De Toyota Aygo x is te krijgen vanaf € 286,00 per maand. Dit model is verkrijgbaar bij 2 van de leasemaatschappijen die we vergelijken. Dit zijn: JustLease en ANWB.
Het kan zijn dat niet alle leasemaatschappijen gelijk in het overzicht staan. Dit komt omdat niet alle maatschappijen een contract hebben voor een specifiek aantal maanden.